Ambalaj Sistemleri - Hava Yastığı Sistemleri

 

 Hava Yastığı Makinesi

 
FTK 100

FTK 400

FTK 400 E
FTK 600

 Cushion Pack

 
CP 3 Serisi
CP 4 Serisi
  FILLTECK Kullanmanın Avantajları
  • Ekolojik
    Ambalaj malzemesi diğer ürünlerin aksine 99% havadan meydana gelir. Kalan %1 polietilen ve/veya poliamid ise tamamen geri dönüşümlüdür.

  • Ekonomik
    Geleneksel Yöntemlere göre ortalama %60 tasarruf sağlar.

  • Esneklik
    Ambalajlamaya dahil edeceğiniz hava yastığı miktar ve ölçüsünü seçmek sizin elinizdedir. Bu şekilde ter türlü büyüklükte ve şekilde ürününüzü korumak ve boşlukları doldurmak mümkün olacaktır.

  • Pratik
    Deponuzda ambalaj için ayıracağınız alanda %99 azalma olacaktır. Temiz, geri dönüşümlü ve şık ambalajlama yöntemi müşterileriniz tarafından değer kazanmanızı sağlayacaktır.

 

FTK 400

 
 FTK 400E
Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
Ağırlık : 380 Kg
PE-HD film kalınlığı : 45-65 µm
PE-PA film kalınlığı : 48 µm
Yastık Uzunluğu : Min. 3 Max. 18 cm
Yastık Genişliği : 9,5-42 cm
Yastık Yüksekliği : Max. 8 cm
Elektrik Bağlantısı : 220 Volt / 50 Hz.
Max. Bobin Çapı : 25 cm
Üflenen Hava Basıncı : 2-6 KPa
Piston Hava Basıncı : 2-6 KPa
Enerji Tüketimi : 800 W
Basınçlı Hava Tüketimi : Max 60B1/mm
Enerji Tüketimi : 2-5 m3/sa
  • FTK 400 makinesi, operatöre ihtiyaç duymadan, ihtiyaç duyulduğu zamanda ve yerde herhangi bir ambalajınızın içerisinde boşluk doldurma ve hassas ürünlerinizi darbelere karşı koruma amaçlı kullanacağınız yüksek yoğunluk polietilen (PE-HD) veya poliamid polietilen (PA-PE) hava yastığı üretir. Deponuzda ambalaj malzemelerine ayırdığınız alandaki, nakliye masraflarınızdaki ve atıklarınızdaki gözle görülür azalma; size ve üretim alanınıza getireceği yararlardan sadece birkaçıdır.
     

  • Yenilikçi, esnek, ekonomik ve ekolojik yapısı ile FTK 400 makinesi şekil ve boyut fark etmeksizin her türlü ürünü korumayı garanti eder.
     

  • Az ve kolay ayarlamaları olan makine, tamamen otomatik olarak çalışır ve yukarıda ölçülerini görebileceğiniz değişik ölçü ve formatlarda hava yastığı üretir. Deponuzda bulundurduğunuz 1m3 lük hava yastığı filmi, ihtiyaç duyduğunuz anda toplamda 500 m3 lük hava yastığına dönüştürebilirsiniz.
     

  • Kullanımı ve ayarları çok kolay bu makine tamamen otomatik olarak çalışıp, değişik format ve ölçülerde hava yastığı üretmektedir.
     

  • 1 metreküp filmden 500 metreküp yastık üreterek, deponuzda % 99,8 yer tasarruf etmenizi sağlayacaktır.
     

  • Makinenin bitmiş ürünün sarımı için motorlu kolu mevcuttur.

Gerektiği yerde kullanılması için kolayca yer değiştirebilir. Operatör yardımı gerekmeden çalışır. Saatte 2-5 m3 üretim kapasitesi vardır. KESİLMİŞ PARÇALAR üretme özelliğine sahiptir; yastık sayma özelliği sayesinde operatörün isteği doğrultusunda gereken miktarı ürettikten sonra kendiliğinden durur.
 

 Detaylar
Resmi büyütmek için tıklayın Resmi büyütmek için tıklayın Resmi büyütmek için tıklayın

Resmi büyütmek için tıklayın

Resmi büyütmek için tıklayın Resmi büyütmek için tıklayın

Resmi büyütmek için tıklayın

Resmi büyütmek için tıklayın  
 
 
Anasayfa  | Bizden Haberler  | Site Haritası | Bize Ulaşın | Kullanım Şartları Her Hakkı Saklıdır © 2012
Bağlariçi Cad. Bağcı Sok. No:7 Avcılar 34320 İstanbul - Türkiye
Tel:+90 (212) 676 19 00  -  Faks:+90 (212) 591 07 30  -  GSM: 0533 658 07 25 - 0533 658 07 26

222.480 kişi ziyaret etmiştir.